Zuid-Kennemerland opgelet! Hier komen we samen in augustus

1. Haarlem Culinair

De binnenstad van Haarlem is natuurlijk één van de mooiste plekken binnen Zuid-Kennemerland om samen te komen. Op de Grote Markt wordt dit jaar alweer de 25e editie van Haarlem Culinair georganiseerd. Diverse Haarlemse restaurants presenteren hun lekkerste gerechten en mooiste dranken. Bekijk voor een compleet overzicht van de deelnemende restaurants de website van Haarlem Culinair. Van donderdag 1 t/m zondag 4 augustus is het culinair genieten op de Grote Markt. Wie zie ik daar?

2. Haarlem Jazz & More

Van 14 t/m 18 augustus is de Grote Markt wederom hét toneel voor Zuid-Kennemerland om samen te komen op Haarlem Jazz & More. Naast het hoofdpodium op de Grote Markt zijn er dit jaar buitenpodia op de Oude Groenmarkt en het Klokhuisplein. Daarnaast zijn er ook bijzondere concerten in de Pletterij en in de Grote of St. Bavokerk. Een gezellig evenement waar jong en oud te vinden is voor een drankje en sfeervolle muziek. Het complete programma vind je hier.

3. Proefpark Haarlem

Wederom verenigt voedsel regio Zuid-Kennemerland tijdens Proefpark van 23 t/m 25 augustus. Super gezellig om met een groep vrienden te genieten van een hapje en een drankje in de ongedwongen sfeer van het prachtige Kenaupark. Dit food festival biedt zo’n 30 rijdende keukens met een diversiteit aan gerechten. Van Oost Europees, Zuid Amerikaans, tot traditioneel Hollands. Er zijn 90 verschillende streetfood gerechten. Proefpark is saamhorigheid ten voeten uit.