Nieuwe Gracht 9

Haarlem

Vraagprijs

€ 2.850.000,- k.k.

Woonoppervlakte

564 m2

Type

Woonhuis

Bouwjaar

1780

Kenmerken

Status

Beschikbaar

Type

Woonhuis

Prijs

€ 2.850.000,- k.k.

Aanvaarding

In overleg

Woonoppervlakte

564 m2

Perceelopp.

378 m2

Aantal kamers

19

Bouwjaar

1780

Parkeerplaatsen

13

Makelaars

Prachtig monumentaal grachtenpand op toplocatie

Een parel aan de gracht: wat een prachtig pand is dit! ideaal om te wonen. En wil je wonen en werken combineren, zoek dan niet verder. Het kan hier allemaal. Het pand straalt stijl en allure uit. Hier kun je zowel je vrienden, familie als cliënten met alle égards ontvangen. Maak vooral een afspraak, want dit pand voldoet perfect aan je wensen!

En wat een prachtige, inspirerende omgeving om je werknemers tot maximale prestaties te laten komen! Als geen ander weten wij dat thuiswerken veel voordelen heeft en juist dan is een gastvrij, inspirerend kantoorpand belangrijk om als team bij elkaar te komen. Te brainstormen, ervaringen uit te wisselen, doelen te stellen, te trainen, om daarna weer opgeladen naar huis te gaan en te gaan doen wat met elkaar is afgesproken.
Dit pand is daar ideaal voor met de diverse ruimtes verdeeld over 3 etages en een lunch-/ontspanningsruimte in het souterrain.
Ook qua locatie aan de gracht, met 13 eigen parkeerplaatsen achter het pand en station Haarlem Centraal op 5 minuten lopen is het perfect. Je werknemers zullen met plezier naar kantoor komen!
Kom, dan nemen we je mee naar binnen:

Indeling:
Souterrain: vanaf de begane grond leidt een trap je naar het souterrain waar je midden in de keuken uitkomt. Deze ruimte wordt gebruikt als lunchruimte, ontspanningsruimte en is voorzien van diverse keukenapparatuur. Vanuit de keuken kom je in een zogenaamde woonkamer, waar men in ontspannen setting met elkaar kan overleggen. Deze ruimte is voorzien van een inbouwkast, die zich over de hele lengte van de kamer uitstrekt. Grenzend aan de woonkamer bevinden zich 2 kelders, een hal met daaraan grenzend nog een derde kelder. Ook aan twee kelders bevinden zich nog 2 ruimte kasten.

Begane grond:
Je komt aan de voorzijde binnen in een statige hal met hoog plafond en prachtige ornamenten aan het plafond en 2 inbouw-/garderobekasten. Direct links een kleine werkkamer/ontvangstruimte en twee trappen die leiden naar het souterrain en de eerste verdieping. Aan de rechterzijde bevindt zich een ruime werk-/vergaderkamer. Grenzend aan deze kamer een tweede kantoor met links een keuken voorzien van inbouwapparatuur en 4 toiletten.
Aan de achterzijde bevinden zich nog 2 kantoren, gescheiden door een hal, want ook aan de achterzijde bevindt zich een ingang. Vanuit de hal leidt een trap je naar de eerste verdieping, het achterhuis.

Eerste verdieping:
Hier hebben we 4 ruime kantoren en het achterhuis.

Tweede verdieping:
Op deze verdieping tenslotte bevinden zich nog 4 kantoren te bereiken via een overloop, 2 toiletten en een technische ruimte.

Bijzonderheden:
• Woonoppervlakte 564m2. Perceeloppervlakte 630m2
• Rijksmonument
• Gedeeltelijk vv dubbel glas
• 13 parkeerplaatsen op eigen terrein
• Onderhoud is fiscaal te verrekenen, zie www.monumenten.nl
• Gemengde bestemming (o.a. kantoor en wonen)
• Oplevering in overleg (eventueel met tijdelijk huurcontract tot medio oktober met de huidige eigenaar/gebruiker)

Contactformulier

Contact formulier

"*" geeft vereiste velden aan

Name*