Je droomhuis aankopen

#FindYourFuture

“Voor ons zijn jouw woonwensen leidend. We brengen die eerst gedetailleerd in kaart, waarna we samen met met onze collega’s én ons slimme zoeksysteem Copaan op zoek gaan. Dankzij ons grote netwerk en onze kennis van de lokale markt kunnen we jou precies die woningen aanbieden die jou aanspreken. En als je je keuze gemaakt hebt, helpen we je bij het gehele aankoopproces. Zo ga je van droom naar droomhuis.”

Ingrid Schoonbrood, makelaar en taxateur

Net aangekocht

De aankoop van Lara

“Maarten, Ingrid en de rest van het team zijn echt geweldig! Ze kennen de markt uitstekend, kijken en denken kritisch mee en zijn super fijn in de omgang. Ik hoop dat we hier lange tijd gaan wonen maar in de toekomst zouden we sowieso weer Maarten van Vliet Makelaars in handen nemen!”

De aankoop van Joris

“Maarten denkt heel fijn mee en geeft goede en eerlijke adviezen. Doordat hij meegaat naar elke bezichtiging, bouw je samen een goed persoonlijk contact op, zodat hij ook écht goed wist wat wij zochten. Hij investeert tijd in zijn klanten, wat zorgt voor een prettige samenwerking en een goed resultaat.“

De aankoop van Flora

“Maarten en zijn team hebben ons fantastisch begeleid bij de aankoop van onze woning. Zonder hen hadden we het niet kunnen doen!”

Alles begint met een open gesprek over jouw woonwensen. Daarna brengen wij vraag en aanbod bij elkaar.

Wij zorgen dat jij de beste koop doet

Als je een huis wil kopen, kun je het advies van experts goed gebruiken. Wij begeleiden je bij het hele proces en helpen je jouw droomhuis te realiseren.

Intake

Jouw huis, jouw woonwensen. Om goed te begrijpen waar jij naar zoekt, brengen we deze eerst gedetailleerd in kaart. We houden hierbij rekening met toekomstige wensen als kinderen of levensloopbestendig wonen.

Zoektocht

Als we weten hoe jouw droomhuis eruit ziet, gaan we samen met ons slimme zoeksysteem Copaan op zoek naar een perfecte match.

Bezichtigingen

Hebben we een match? Dan plannen we een bezichtiging om te zien hoe jouw droomhuis op papier voelt in de praktijk.

Onderhandelingen

Willen betekent niet automatisch hebben. Wil je tot koop overgaan, dan leiden wij de onderhandelingen om gezamenlijk tot de scherpst mogelijke prijs te komen.

Koopovereenkomst

Komen we tot een akkoord? Dan stellen wij samen met jou de koopovereenkomst op om te zorgen dat het huis ook écht van jou wordt.

Overdracht

Tijdens de overdracht wisselt de woning officieel van eigenaar. Van willen naar wonen, die felbegeerde sleutelbos is nu eindelijk van jou!

In het afgelopen jaar hebben we 145 mensen kunnen begeleiden bij het vervullen van hun woonwens. Gemiddeld gaven zij ons een 9,6 als rapportcijfer.

Specialist in Kennemerland en Amsterdam

We werken in de buurten, dorpen en steden die we op ons duimpje kennen. Het zijn de plekken waar we zelf wonen of vandaan komen. Waar we wakker worden, sporten en de kinderen naar school brengen. Waarvan we het karakter door en door kennen. Zo kunnen we jou er alles over vertellen. Want de beste koopervaring gaat verder dan een bezichtiging. Wij helpen je niet alleen bij het aankoopproces, maar geven je bijvoorbeeld ook informatie over de plaatselijke sportvereniging. Over hoe lang het fietsen is naar het station. Of waar ze de beste cappuccino’s maken.