DE ‘MAVERICK’ MAARTEN

Maak kennis met MAARTEN

Alles wat Maarten doet staat in het teken van dit doel; presentatie en promotie in dienst van een betere ervaring. Of je nu komt kopen, verkopen of bezichtigen. Om dit te berieken kijkt hij naar innovatieve ideeën ver out of the box, en vindt hij oplossingen die al behoorlijk wat rimpels hebben nagelaten. In het wereldje, én de zwembaden van de huizen die hij verkoopt. Je hoeft maar een blik te werpen op zij sociale media om te ontdekken hoe die aanpak eruitziet. Wat meteen opvalt zijn de huisvideo’s, en dan vooral de production value (een Hollywood-term is hier op zijn plaats). Maar kijk ook naar de #findyourfuture video serie waarin hij ondernemers en winkeliers uit de buurt voorstelt. Een kerstboodschap in de zomer. Een Q&A sessie op Facebook voor al je vragen. Quarterly mailings met statistieken over je buurt. Een brochure die aanvoelt als een fotoboek, met fotografie van Marjolein van der Klaauw. It never stops. En die rimpels in het zwembad? Daar zorgt hij zelf voor.

 

Hij doet het niet om anders te zijn. Anders zijn kan iedereen. Vraag maar aan de dorpsgek. Hij doet dit voor zijn klanten. En als snelst groeiende makelaar in Kennemerland kunnen we wel zeggen dat zijn innovatieve aanpak naast likes, views, hartjes en hashtags ook tastbaar succes oplevert. Veel van zijn huizen worden binnen  één week verkocht, en steeds meer mensen kiezer ervoor om Maarten aan boord te nemen, of ze nou kopen of verkopen.

Het bedrijf groeit niet alleen in bekendheid maar ook in mankracht. Met de komst van Moos Sporken (assistent makelaar) en Marleen van Dijk (teammanager) komen er niet alleen twee extra M’s bij, maar ook expertise, slagkracht, en diezelfde manier van denken die Maarten heeft gebracht waar hij nu is.

Kortom: van deze mavericks zijn we nog niet af. En dat is maar goed ook.