Je huis goed verkopen

#FindYourFuture

“We zijn uniek in hoe we innovatieve marketing gebruiken om voor een huis de aandacht te genereren die het verdient. Daarmee krijgen we jouw huis bij de juiste mensen op het vizier. Zo krijg je serieuze biedingen, houd je controle over de verkoop en kun jij je focussen op je eigen toekomst.”

Maarten van Vliet, makelaar en taxateur

Recentelijk verkocht

De verkoop van Chris

“Ons huis was heel snel verkocht in een best spannende tijd voor een mooie prijs. Het eerste contact was plezierig en het vervolg verliep perfect. Zowel Maarten, Ingrid als Jacqueline zijn zeer goed bereikbaar en hielden ons heel goed op de hoogte.”

De verkoop van Olav

“Maarten en team kennen de markt en alle collega makelaars, zijn deskundig en open over de mogelijkheden en beperkingen. Door de grootte van hun team is het contact ook persoonlijk en leuk. Aanrader!”

De verkoop van Arjen

“Maarten heeft de verkoop van ons huis begeleid. We zijn zeer tevreden over de samenwerking met hem en het team. De presentatie van het huis met foto’s en video was prachtig en effectief. Voor de bezichtigingen werd alle tijd genomen en met het eindresultaat van de verkoop waren we blij.”

Dankzij onze kennis van de lokale markt kunnen we een heel nauwkeurige inschatting maken van wat je woning kan opbrengen.

Wij zorgen dat jij je huis optimaal verkoopt

Als je je huis gaat verkopen, komt er veel op je af. Met onze ervaring en expertise helpen we je om tot een optimale verkoop te komen.

Kick-off

Jouw woning, jouw wensen. We beginnen het traject met het bepalen van wat een optimale verkoop inhoudt en stemmen onder andere de planning af.

Marketingplan

Vervolgens bepalen we hoe we jouw woning onder de aandacht brengen. We hebben een unieke mix aan middelen, die we kunnen toepassen op elk project.

Bezichtigingen

Hebben we de aandacht? Dan plannen wij bezichtigingen in met potentiële kopers, waarbij we er uiteraard voor zorgen dat deze plaatsvinden op momenten die jou goed uitkomen.

Bepalen tactiek

Hebben we een match? Dan bepalen we de meest effectieve onderhandelingstactiek, essentieel voor de gesprekken met potentiële kopers.

Onderhandelingen

Is de tactiek duidelijk? Dan voeren we onderhandelingen om tot het beste resultaat te komen, zowel qua voorwaarden als qua opbrengst.

Verkoop

Wanneer we tot een akkoord zijn gekomen, regelen we alle praktische zaken voor je, zodat je de verkoop succesvol en zonder stress kunt afronden.

Met een set aan effectieve marketingtools

We hebben meerdere innovatieve tools beschikbaar om je huis de aandacht te geven die het verdient. En het op het vizier te krijgen van mensen die potentieel interesse hebben. Dankzij onze unieke aanpak op social media kunnen we net dat extra stapje zetten waardoor jij uiteindelijk het beste resultaat behaalt.

Custom brochure

Social marketing

Video marketing

Buurtbrief

Opvallend makelaarsbord

Stylisten

Groot netwerk

Foto’s en 360° foto’s

In het afgelopen jaar hebben we 145 mensen kunnen begeleiden bij het vervullen van hun woonwens. Gemiddeld waardeerden ze ons werk met een 9,6. Een cijfer waar we heel trots op zijn.

Specialist in Kennemerland en Amsterdam

We werken in de buurten, dorpen en steden die we op ons duimpje kennen. Het zijn de plekken waar we zelf wonen of vandaan komen. Waar we wakker worden, sporten en de kinderen naar school brengen. Waarvan we het karakter door en door kennen. Zo kunnen we jou er alles over vertellen. We zijn namelijk niet alleen innovatieve verkoopmakelaars, maar ook gedreven aankoopmakelaars en weten dat de beste koopervaring verder gaat dan een bezichtiging. Zo weten wij bijvoorbeeld ook of er wachtlijsten zijn bij de plaatselijke sportvereniging. Over hoe lang het fietsen is naar het station. Of waar ze de beste cappuccino’s maken.