Aerdenhout

Gemiddelde prijs per woning

€ 1.520.601

Prijs per m2

€ 7.889

Huizen verkocht in K1

18

Dagen op de markt

24

Leef je uit in Aerdenhout

Tussen de klotsende golven van Zandvoort en het drukke stadse leven van Haarlem kom je in Aerdenhout ultiem tot rust. Schitterende huizen, ruimtelijk wonen en prachtige wandelingen in een duin- en bosrijke omgeving maken deze stad al jarenlang tot een van de meest geliefde plekjes om te wonen. Als onderdeel van de Gemeente Bloemendaal liggen voorzieningen als winkels, scholen, verenigingen en het station comfortabel op loopafstand en zijn de stad en Schiphol nooit ver weg. Kortom, Aerdenhout heeft alle ruimte om je uit te leven.

We helpen jou graag bij

het kopen van je woning

het verkopen van je woning

het taxeren van je woning

Onze specialisten in deze buurt

Maarten van Vliet

Onze buurtexpert in Aerdenhout

Bel meteen via 023 80 80 555

Ingrid Schoonbrood

Onze buurtexpert in Aerdenhout

Bel meteen via 023 80 80 555

Cathelijne Paulus van Pauwvliet

Onze buurtexpert in Aerdenhout

Bel meteen via 023 80 80 555

Beoordelingen van klanten

Aankoop

9,6

Verkoop

9,6

Aanbevelingen

100%

De verkoop van Arjen

“Maarten heeft de verkoop van ons huis begeleid. We zijn zeer tevreden over de samenwerking met hem en het team. De presentatie van het huis met foto’s en video was prachtig en effectief. Voor de bezichtigingen werd alle tijd genomen en met het eindresultaat van de verkoop waren we blij.”

De aankoop van Gijs

“Maarten en zijn team weten precies waar ze het over hebben qua deskundigheid in hun vakgebied. Ze helpen je om de juiste keuzes te maken en staan klaar mocht je vragen hebben. Het gehele aankoop proces was hierdoor voor ons erg prettig.”

De verkoop van Daniëlle

“Een top makelaar. Ingrid heeft ons optimaal begeleid in de verkoop van onze woning. Goede ervaring met de markt en weet de beste balans te vinden in het vertegenwoordigen van onze belangen als verkopers alsmede die van de aankoop partijen.”

Specialist in Kennemerland, Amsterdam en het Gooi

Of je nu wil kopen of verkopen, op ons kan je bouwen. Want met de kennis die wij hebben van jouw toekomstige buurt, weten we precies wat er speelt, hoe jouw droomhuis er echt bij staat, en hoe we jou daar zo snel mogelijk in krijgen. En als je een huis wil verkopen, zetten wij onze volledige marketingmachine in gang om jouw huis onder de aandacht te brengen. Zodat jij er de beste prijs voor krijgt.