Aerdenhout

Gemiddelde prijs per woning

€ 1.148.470

Prijs per m2

€ 5.914

Huizen verkocht in K1

4

Dagen op de markt

24

Buitengewoon Bentveld

Voor een buitenmens wordt het niet veel beter dan Bentveld. Met een kleine 10 minuten fietsen sta je met je tenen in het zand voor een strandwandeling of een frisse duik. De uitgestrekte duinen nodigen uit voor talloze wandel- en fietstochten en laten je dagelijks genieten van de natuur. Als onderdeel van de gemeente Zandvoort is Bentveld de ideale plek om luxe te wonen in de frisse buitenlucht. Tegelijkertijd liggen alle dagelijkse benodigdheden als supermarkten, scholen, sportverenigingen en winkels op fietsafstand, en zijn Haarlem, Amsterdam en Schiphol altijd dichtbij.

We helpen jou graag bij

het kopen van je woning

het verkopen van je woning

het taxeren van je woning

Onze specialisten in deze buurt

Maarten van Vliet

Onze buurtexpert in Bentveld

Bel meteen via 023 80 80 555

Ingrid Schoonbrood

Onze buurtexpert in Bentveld

Bel meteen via 023 80 80 555

Cathelijne Paulus van Pauwvliet

Onze buurtexpert in Bentveld

Bel meteen via 023 80 80 555

Beoordelingen van klanten

Aankoop

9,6

Verkoop

9,6

Aanbevelingen

100%

De aankoop van Lara

“Maarten, Ingrid en de rest van het team zijn echt geweldig! Ze kennen de markt uitstekend, kijken en denken kritisch mee en zijn super fijn in de omgang. Ik hoop dat we hier lange tijd gaan wonen maar in de toekomst zouden we sowieso weer Maarten van Vliet Makelaars in handen nemen!”

De aankoop van Joris

“Maarten denkt heel fijn mee en geeft goede en eerlijke adviezen. Doordat hij meegaat naar elke bezichtiging, bouw je samen een goed persoonlijk contact op, zodat hij ook écht goed wist wat wij zochten. Hij investeert tijd in zijn klanten, wat zorgt voor een prettige samenwerking en een goed resultaat.”

De aankoop van Lisa

“Dankzij Maarten van Vliet Makelaars is het mij gelukt een woning te vinden die perfect aansluit bij mijn situatie en wensen. De ervaring en kennis van het lokale aanbod zijn hierbij zeker een voordeel geweest. De onderhandelingen werden vlot gevoerd en afgesloten.“

Specialist in Kennemerland, Amsterdam en het Gooi

Of je nu wil kopen of verkopen, op ons kan je bouwen. Want met de kennis die wij hebben van jouw toekomstige buurt, weten we precies wat er speelt, hoe jouw droomhuis er echt bij staat, en hoe we jou daar zo snel mogelijk in krijgen. En als je een huis wil verkopen, zetten wij onze volledige marketingmachine in gang om jouw huis onder de aandacht te brengen. Zodat jij er de beste prijs voor krijgt.