Bloemendaal

Gemiddelde prijs per woning

€ 1.130.652

Prijs per m2

€ 7.565

Huizen verkocht in K1

23

Dagen op de markt

24

Gek op Bloemendaal

Bloemendaal is van alle markten thuis. In de gezellige dorpskern vind je volop horecagelegenheden, winkeltjes en groen en in de buurt vind je lagere en middelbare scholen en, voor de sportievelingen, hockey- en voetbalclubs. En ook voor golf, tennis en zwemmen kun je in de nabije omgeving terecht. Dit alles omringd door een groen gebied met zeelucht, duinen, bossen en parken. En met de trein die vertrekt vanaf station Bloemendaal ben je zo in Amsterdam, Haarlem of aan het strand. Bloemendaal is niet zomaar een dorp, maar een echte woonplaats.

We helpen jou graag bij

het kopen van je woning

het verkopen van je woning

het taxeren van je woning

Onze specialisten in deze buurt

Maarten van Vliet

Onze buurtexpert in Bloemendaal

Bel meteen via 023 80 80 555

Ingrid Schoonbrood

Onze buurtexpert in Bloemendaal

Bel meteen via 023 80 80 555

Cathelijne Paulus van Pauwvliet

Onze buurtexpert in Bloemendaal

Bel meteen via 023 80 80 555

Beoordelingen van klanten

Aankoop

9,6

Verkoop

9,6

Aanbevelingen

100%

De verkoop van Chris

“Ons huis was heel snel verkocht in een best spannende tijd voor een mooie prijs. Het eerste contact was plezierig en het vervolg verliep perfect. Zowel Maarten, Ingrid als Jacqueline zijn zeer goed bereikbaar en hielden ons heel goed op de hoogte.”

De aankoop van Joris

“Maarten denkt heel fijn mee en geeft goede en eerlijke adviezen. Doordat hij meegaat naar elke bezichtiging, bouw je samen een goed persoonlijk contact op, zodat hij ook écht goed wist wat wij zochten. Hij investeert tijd in zijn klanten, wat zorgt voor een prettige samenwerking en een goed resultaat.”

De aankoop van Lisa

“Dankzij Maarten van Vliet Makelaars is het mij gelukt een woning te vinden die perfect aansluit bij mijn situatie en wensen. De ervaring en kennis van het lokale aanbod zijn hierbij zeker een voordeel geweest. De onderhandelingen werden vlot gevoerd en afgesloten.“

Specialist in Kennemerland, Amsterdam en het Gooi

Of je nu wil kopen of verkopen, op ons kan je bouwen. Want met de kennis die wij hebben van jouw toekomstige buurt, weten we precies wat er speelt, hoe jouw droomhuis er echt bij staat, en hoe we jou daar zo snel mogelijk in krijgen. En als je een huis wil verkopen, zetten wij onze volledige marketingmachine in gang om jouw huis onder de aandacht te brengen. Zodat jij er de beste prijs voor krijgt.