Haarlem Centrum

Gemiddelde prijs per woning

€ 587.060

Prijs per m2

€ 6.538

Huizen verkocht in K1

48

Dagen op de markt

24

Hoofdstad Haarlem

Om te genieten van een bruisend leven, hoef je echt niet naar Amsterdam. Want Haarlem, de hoofdstad van Noord-Holland, biedt alles wat je van een hoofdstad verwacht. En dat op loopafstand. Van drukke winkelstraten tot kleine kruip-door-sluip-door laantjes. Van luxe vrijstaande woningen tot appartementen in het hart van de stad. Van rustige parken tot inspirerende musea. Van 200 jaar oud tot splinternieuwe nieuwbouw. En wil je weleens wat anders? Dan ben je in 10 minuten op het strand en in 20 minuten in die andere hoofdstad, Amsterdam. Kom dus eens kijken in hoofdstad Haarlem..

We helpen jou graag bij

het kopen van je woning

het verkopen van je woning

het taxeren van je woning

Onze specialisten in deze buurt

Maarten van Vliet

Onze buurtexpert in Haarlem

Bel meteen via 023 80 80 555

Ingrid Schoonbrood

Onze buurtexpert in Haarlem

Bel meteen via 023 80 80 555

Cathelijne Paulus van Pauwvliet

Onze buurtexpert in Haarlem

Bel meteen via 023 80 80 555

Beoordelingen van klanten

Aankoop

9,6

Verkoop

9,6

Aanbevelingen

100%

De verkoop van Olav

“Maarten en team kennen de markt en alle collega makelaars, zijn deskundig en open over de mogelijkheden en beperkingen. Door de grootte van hun team is het contact ook persoonlijk en leuk. Aanrader!”

De verkoop van Teun

“Ingrid heeft ons in het hele proces met een uiterst persoonlijke maar professionele aanpak uitstekend begeleid. Kritisch waar nodig, altijd bereikbaar en open voor vragen en wensen.”

De aankoop van Flora

“Maarten en zijn team hebben ons fantastisch begeleid bij de aankoop van onze woning. Zonder hen hadden we het niet kunnen doen!”

Specialist in Kennemerland, Amsterdam en het Gooi

Of je nu wil kopen of verkopen, op ons kan je bouwen. Want met de kennis die wij hebben van jouw toekomstige buurt, weten we precies wat er speelt, hoe jouw droomhuis er echt bij staat, en hoe we jou daar zo snel mogelijk in krijgen. En als je een huis wil verkopen, zetten wij onze volledige marketingmachine in gang om jouw huis onder de aandacht te brengen. Zodat jij er de beste prijs voor krijgt.