Heemstede

Gemiddelde prijs per woning

€ 918.772

Prijs per m2

€ 6.419

Huizen verkocht in K1

91

Dagen op de markt

24

Makelaar Heemstede ? wij staan voor je klaar

Van Adriaen Pauw tot Jacob van Lennep, vele hoge heren kozen er vroeger voor een buitenplaats te bemachtigen in Heemstede. En dat is niet gek, want gelegen tussen stad en stad biedt het dorpje een oase aan groen, water en duin. Tegenwoordig maakt dat Heemstede tot één van de meest gewilde plekken om te wonen. Nabij Haarlem, Amsterdam en Schiphol vormt Heemstede een eigen gemeente met alle belangrijke voorzieningen comfortabel op steenworp afstand. Dus kruip in de huid van de heren uit het verleden en wordt helemaal Heemstede.

Denk je erover om je huis in Heemstede te verkopen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan ben je bij Maarten van Vliet Makelaars aan het juiste adres. Wij zijn een makelaarskantoor met ervaring dat zich richt op de verkoop van woningen in Heemstede en omgeving.

Ons team van experts beschikt over een uitgebreid netwerk en kennis van de lokale markt, waardoor we jouw huis snel en efficiënt kunnen verkopen. Bovendien zijn wij aangesloten bij de NVM, wat betekent dat we voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Wij begrijpen dat het verkopen van een woning een spannende en belangrijke stap is. Daarom bieden wij jou als verkoper persoonlijke begeleiding gedurende het hele proces. Van de eerste kennismaking tot en met de overdracht bij de notaris staan wij voor jou klaar en zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Ben jij op zoek naar een betrouwbare en ervaren makelaar in Heemstede voor de verkoop of aankoop van jouw woning? Dan ben je bij Maarten van Vliet Makelaars aan het juiste adres. Wij zijn een makelaarskantoor met een groot netwerk en kennis van de lokale markt, waardoor wij jou snel en efficiënt kunnen helpen bij de verkoop van jouw huis of de aankoop van jouw droomwoning in Heemstede en omgeving.

Ons team van experts staat voor jou klaar om je te begeleiden gedurende het hele proces, van de eerste kennismaking tot en met de overdracht bij de notaris. Wij begrijpen dat het verkopen of kopen van een woning een spannende en belangrijke stap is en daarom bieden wij persoonlijke begeleiding en advies op maat. En word jij de koper van je nieuwe droomhuis. Ook als je een nieuwbouwwoning hebt gekocht en je wil je huidige woning verkopen dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Naast onze verkoopdiensten bieden wij ook taxaties aan. Onze gecertificeerde taxateurs zijn deskundig en nauwkeurig in het taxeren van jouw pand. Zo weet je zeker dat je de juiste prijs vraagt voor jouw woning. Wil je meer weten over taxeren, klik dan hier

Net als onze bekende collega makelaarskantoren,  Mooijekind Vleut Makelaars, WBos Makelaars, JRS Makelaars en Van den Putten ERA Makelaars en taxateurs, ontvangen wij ook mooie reviews van klanten. We komen graag bij je langs om meer te vertellen over onze werkwijze, en te kijken naar de perfecte aanpak voor de verkoop van jouw woning.  Met ons team van experts staan wij klaar om jou persoonlijk te begeleiden bij het verkopen of kopen van jouw droomhuis. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

 

We helpen jou graag bij

het kopen van je woning

het verkopen van je woning

het taxeren van je woning

Onze specialisten in deze buurt

Maarten van Vliet

Onze buurtexpert in Heemstede

Bel meteen via 023 80 80 555

Cathelijne Paulus van Pauwvliet

Onze buurtexpert in Heemstede

Bel meteen via 023 80 80 555

Beoordelingen van klanten

Aankoop

9,6

Verkoop

9,6

Aanbevelingen

100%

De verkoop van Inez

“Zeer goed contact prettige samenwerking goede begeleiding. We zijn zeer tevreden en blij met Maarten en Ingrid en het hele team ook op kantoor. Maarten van Vliet Makelaars zijn top!”

De aankoop van Joris

“Toen ik met Maarten aan de slag ging, had ik direct een goed gevoel. En dat gevoel bleek juist want hij zorgde ervoor dat ik mijn huis voor een ongelofelijk lage prijs kon kopen!”

De verkoop van Gijs

“Maarten en zijn team kennen de lokale markt als hun broekzak en kunnen je op de beste manier hierin adviseren. Heel erg prettig om mee samen te werken en goede communicatie middels korte lijntjes. We zijn Maarten en team erg dankbaar voor de snelle en soepele verkoop van ons huis. Een absolute aanrader als makelaar in Kennermerland!”

Specialist in Kennemerland, Amsterdam en het Gooi

Of je nu wil kopen of verkopen, op ons kan je bouwen. Want met de kennis die wij hebben van jouw toekomstige buurt, weten we precies wat er speelt, hoe jouw droomhuis er echt bij staat, en hoe we jou daar zo snel mogelijk in krijgen. En als je een huis wil verkopen, zetten wij onze volledige marketingmachine in gang om jouw huis onder de aandacht te brengen. Zodat jij er de beste prijs voor krijgt.