Overveen

Gemiddelde prijs per woning

€ 900.000

Prijs per m2

€ 9.000

Huizen verkocht in K1

42

Dagen op de markt

24

Betoverend Overveen

Gelegen in de gemeente Bloemendaal, tussen de bruisende stad Haarlem en de glooiende duinen aan de kust, biedt Overveen het beste van twee werelden. In het dorp zelf is volop te doen. Het beschikt bijvoorbeeld over meerdere horecagelegenheden, scholen, sportclubs en golfbanen. Daarnaast ben je via het station direct verbonden met alles om je heen. Van het strand in Zandvoort tot Amsterdam-Centraal. De groene omgeving, de Kennemerduinen en de nabijheid van het strand, maken Overveen met recht tot een betoverende plek om te wonen.

We helpen jou graag bij

het kopen van je woning

het verkopen van je woning

het taxeren van je woning

Onze specialisten in deze buurt

Maarten van Vliet

Onze buurtexpert in Overveen

Bel meteen via 023 80 80 555

Ingrid Schoonbrood

Onze buurtexpert in Overveen

Bel meteen via 023 80 80 555

Cathelijne Paulus van Pauwvliet

Onze buurtexpert in Overveen

Bel meteen via 023 80 80 555

Beoordelingen van klanten

Aankoop

9,6

Verkoop

9,6

Aanbevelingen

100%

De aankoop van Maxime

“Toen ik met Maarten aan de slag ging, had ik direct een goed gevoel. En dat gevoel bleek juist want hij zorgde ervoor dat ik mijn huis voor een ongelofelijk lage prijs kon kopen!”

De verkoop van Noëlle

“Er was goede en duidelijke communicatie en Maarten was zeer betrokken. Nu kunnen we weer een stap verder gaan.“

De aankoop van Lisa

“Dankzij Maarten van Vliet Makelaars is het mij gelukt een appartement te vinden dat perfect aansluit bij mijn situatie en wensen. De ervaring en kennis van het lokale aanbod zijn hierbij zeker een voordeel geweest. De onderhandelingen werden vlot gevoerd en afgesloten.”

Specialist in Kennemerland, Amsterdam en het Gooi

Of je nu wil kopen of verkopen, op ons kan je bouwen. Want met de kennis die wij hebben van jouw toekomstige buurt, weten we precies wat er speelt, hoe jouw droomhuis er echt bij staat, en hoe we jou daar zo snel mogelijk in krijgen. En als je een huis wil verkopen, zetten wij onze volledige marketingmachine in gang om jouw huis onder de aandacht te brengen. Zodat jij er de beste prijs voor krijgt.