Amsterdam Centrum

Gemiddelde prijs per woning

€ 900.000

Prijs per m2

€ 9.000

Huizen verkocht in K1

42

Dagen op de markt

42

Alleskunner Amsterdam

Amsterdam behoeft eigenlijk geen introductie. Met zijn omvangrijke geschiedenis, internationale karakter en rijkheid aan voorzieningen heeft de hoofdstad de harten van velen weten te veroveren. Het voert niet voor niets al jarenlang de lijst met meest aantrekkelijke plekken om te wonen aan. Amsterdam biedt de juiste combinatie van groot dorp en wereldstad. Een gemoedelijke plek waar de buren elkaar zogezegd kennen, maar waar je ook op kunt gaan in de massa. Naar het museum, theater of snel even ergens een hapje? Geen probleem! En met het Kennemerland in de ‘achtertuin’ zijn groen en strand nooit ver weg..

We helpen jou graag bij

het kopen van je woning

het verkopen van je woning

het taxeren van je woning

Onze specialisten in deze buurt

Maarten van Vliet

Onze buurtexpert in Amsterdam

Bel meteen via 023 80 80 555

Cathelijne Paulus van Pauwvliet

Onze buurtexpert in Amsterdam

Bel meteen via 023 80 80 555

Ingrid Schoonbrood

Onze buurtexpert in Amsterdam

Bel meteen via 023 80 80 555

Beoordelingen van klanten

Aankoop

9,6

Verkoop

9,6

Aanbevelingen

100%

De verkoop van Michael

“We zijn zeer kundig en professioneel begeleid door Cathelijne bij de verkoop van onze woning in Amsterdam. Maarten van Vliet makelaars is vooral actief in het Kennemerland maar Cathelijne heeft zeer ruime ervaring als makelaar in Amsterdam en kent de Amsterdamse markt als geen ander. Cathelijne is een zeer bevlogen en oprechte makelaar die je woning met zeer veel kennis en enthousiasme goed zal verkopen. Wij zouden haar zeker aanraden aan iedereen die zijn woning in de verkoop wil zetten.”

De aankoop van Joris

“Maarten denkt heel fijn mee en geeft goede en eerlijke adviezen. Doordat hij meegaat naar elke bezichtiging, bouw je samen een goed persoonlijk contact op, zodat hij ook écht goed wist wat wij zochten. Hij investeert tijd in zijn klanten, wat zorgt voor een prettige samenwerking en een goed resultaat.”

De aankoop van Lisa

“Dankzij Maarten van Vliet Makelaars is het mij gelukt een woning te vinden die perfect aansluit bij mijn situatie en wensen. De ervaring en kennis van het lokale aanbod zijn hierbij zeker een voordeel geweest. De onderhandelingen werden vlot gevoerd en afgesloten.”

Specialist in Kennemerland, Amsterdam en het Gooi

Of je nu wil kopen of verkopen, op ons kan je bouwen. Want met de kennis die wij hebben van jouw toekomstige buurt, weten we precies wat er speelt, hoe jouw droomhuis er echt bij staat, en hoe we jou daar zo snel mogelijk in krijgen. En als je een huis wil verkopen, zetten wij onze volledige marketingmachine in gang om jouw huis onder de aandacht te brengen. Zodat jij er de beste prijs voor krijgt.